Expoziție de Artă Plastică „Din inima copilăriei, de dragul Artei’’

În data de 20 decembrie 2016, în cadrul Facultății Arte Plastice și Design, UPS „Ion Creangă’’ a avut loc lansarea Expoziției de creație a elevilor Școlii de Arte Plastice pentru copii ,,Alexei Șciusev” cu genericul ,,Din inima copilăriei, de dragul Artei,,.

La prezentarea expoziției au luat cuvântul Prorectorul UPS ,,Ion Creangă,, Valentin Cușcă, Decanul facultății Simac Ana, profesori Arbuz Olimpiada, Șeful catedrei Pictură Gheorghiță Cezara. Acest proiect a fost organizat de masterandele Negară Lidia și Marcenco Natalia, specialitatea Management în Arte, împreună cu coordonatorii Simac Ana, Arbuz-Spatari Olimpiada și Us Vladimir.

Scopul acestei expoziții a fost promovarea valorilor artistice a creației elevilor Școlii de Arte plastice pentru copii “Alexei Șciusev”, oferindule posibilitatea de a-și manifesta talentul și aptitudinile artistice.

Expoziția cuprinde 65 de lucrări plastice, 20 de sculpturi realizate de elevii Școlii de Arte Plastice pentru copii ,,Alexei Șciusev”, coordonați de 20 de profesori. Tematica lucrărilor este diversă: natură statică, peisaje (urbane și rurale), compoziții tematice, portrete, colaje și compoziții conceptuale, toate având caracteristici individuale și o viziune artistică inedită.

IMG_3565IMG_3548IMG_3520IMG_3570IMG_3504IMG_3484IMG_3534IMG_3525IMG_3540IMG_3521IMG_3476

IMG_3482

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s